Misszióvezetői köszöntő

Csallóközi Eszter, főkonzulKedves Látogatóink!

Magyarország szabadkai főkonzuljaként köszöntöm Önöket a Főkonzulátus honlapján!

A főkonzulátus valamennyi munkatársa feladata hangsúlyos elemének tekinti a két ország között fennálló jó kapcsolatok ápolását, fejlődésük előmozdítását, Magyarország jó hírnevének megtartását és további erősítését. Közreműködünk az olyan klasszikus diplomáciai feladatokban, mint a kétoldalú gazdasági, kereskedelmi, kulturális, valamint turisztikai kapcsolatok fejlesztése. Küldetésünknek tarjuk a magyar közösség szülőföldön való boldogulásának támogatását, továbbá kapcsolattartásának elősegítését az anyaországgal.

Főkonzulátusunk lehetőséget biztosít a Vajdaság Autonóm Tartomány területén élő magyar állampolgároknak, hogy hivatali ügyeiket (személyi igazolvány, útlevél, anyakönyvi és lakcím ügyek, hitelesítés, baba kötvény, stb.) kényelmesen intézzék.

Kifejezetten bajba jutott állampolgáraink számára hoztuk létre a vészhelyzeti információkat is tartalmazó menüpontot, hogy ezzel is a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjunk segítséget nyújtani számukra.

Főkonzulátusunk készséggel áll az illetékességét érintő ügyekben minden érdeklődő rendelkezésére. Honlapunk azt a célt szolgálja, hogy honfitársaink könnyebben juthassanak hozzá a számukra szükséges információkhoz.

Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert kívánok!

Csallóközi Eszter főkonzul