Hírek

Bankkártyás fizetési lehetőség a Szabadkai Főkonzulátuson

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Szabadkai Főkonzulátuson a megvalósított fejlesztésnek köszönhetően mostantól lehet bankkártyával fizetni.
Tovább

Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg. A Programba jelentkező és felvételt nyerő hallgatók az első félévében (szeptember–január) elméleti és gyakorlati kurzusokból álló képzést végeznek el, míg a második félév során (február–június) a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, illetve magyar külképviseleteken teljesítenek szakmai gyakorlatot. A KKM a Programot sikeresen elvégző résztvevők számára – a rendelkezésre álló státuszok fényében – álláslehetőséget kínál a minisztérium állományában.
Tovább

Budapest Balkans Forum 2023. március 9-10-én

2023. március 9-10-én rendezik meg Budapesten a Külügyi és Külgazdasági Intézet szervezésében a Budapest Balkans Forum-ot.
Tovább

Veszprém Európa kulturális fővárosa 2023

Veszprém város 2018 decemberében a régióval közösen nyerte el a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa (továbbiakban: EKF) címet.
Tovább

Megújult a Konzuli Szolgálat mobil alkalmazása

Megújult a Konzuli Szolgálat Konzinfo Utazom mobil alkalmazása, amely a magyar állampolgárok biztonságos és felelős külföldi utazását segíti utazási és konzuli információkkal.
Tovább